Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gelu Tofan Pitesti

Pentru funcția de președinte al partidului au candidat Mihai Coteț și Gelu Tofan. Aroganța sa nu a trecut netaxată.

Gelu tofan pitesti
Gelu Tofan Home Facebook

Gelu Tofan viceprimarul oraşului Piteşti a fost ales duminică în funcţia de preşedinte al organizaţiei locale a PNL.

Gelu tofan pitesti

. Această întârziere le-a acordat consilierilor locali timp pentru a purta discuții neoficiale. Viceprimarul Gelu Tofan candidează la șefia PNL Pitești pentru a continua performanța începută în 2020 25 Jun 2021 0914 Într-un mesaj scurt dar concis publicat pe pagina sa de socializare viceprimarul liberal al Piteștiului Gelu Tofan explică de ce s-a decis să preia și frâiele organizației municipale a PNL. Se va realiza un nou drum de o importanţă uriaşă pentru uzina Dacia şi furnizorii săi. Gelu Tofan singurul argeşean care pune hamul pe cal nu şaua atunci când vrea să-l călărească a reuşit să intre în Consiliul Local Piteşti.

Gelu Toafn a câștigat alegerile cu 273 de voturi față de 210 voturi obținute de Mihai Cotești. Gelu TOFAN Viceprimar Municipiul Piteşti din partea PNL ÎN FAŢA TA la emisiunea Omul Potrivit la Locul Potrivit realizată de Traian PAPARETE. În doar câteva luni de la numirea în funcția de viceprimar al lui Adrian Miuțescu Gelu Tofan noul președinte al Organizației Adrian Miuțescu a reușit două performanțe nemaiîntâlnite. Este oficial.

Astăzi în cadrul unei ședințe de amploare au avut loc alegerile interne. Dacă nu se vor produce schimbări radicale pe ultima sută de metri cei doi viceprimari ai Piteștiului vor fi dați de PNL și USR-PLUS partide care împreună au majoritate în Consiliul Local Pitești. Iată cum s-au împărţit voturile. Dl subprefect Emanuel Soare dna inspector Liliana Murguleț dl Adrian Sandu secretar general al ACAROM profesori oameni de.

Video Limbaj de mahala în CL Pitești. Neştiind că microfoanele sunt totuşi deschise viceprimarul PNL al Piteştiului Gelu Tofan a folosit cu referire. VREAU SĂ IMPLIC PNL PITEȘTI ÎN PROBLEMELE REALE ALE MUNICIPIULUI. Am declarat azi la Curier TV că Gelu Tofan are o echipă puternică pentru PNL Pitești cu oameni valoroși pe care mi-i doresc și eu în echipa de la județ în viitorul birou județean.

Zi mare pentru Partidul Național Liberal filiala Pitești. Astfel Gelu Tofan a postat pe Facebook că predă galeria Rudolf Schweitzer-Cumpăna autorităților pentru restaurare. Proiectul meu politic este câştigarea primăriei. 555 likes 3 talking about this.

Noul președinte al PNL Pitești este Gelu Tofan care a învins la o diferență de 63 de voturi. Cu doar opt consilieri locali după o serie lungă de mandate cu dominaţie roşie PSD nu doar că nu mai poate controla Consiliul Local Piteşti darmai degrabă ca o consecinţă n-are nici viceprimari. Ca orice liberal care se respectă a pus ochii pe funcţia de viceprimar deşi are trei colegi cărora li s-a promis pe rând susţinerea de către PNL pentru această funcţie. Luni 19 Octombrie 2020 1302 Dacă nu se vor produce schimbări radicale pe ultima sută de metri cei doi viceprimari ai Piteștiului vor fi dați de PNL și USR-PLUS partide care împreună au majoritate în Consiliul Local Pitești.

Am aflat în exclusivitate cine a câștigat. Forurile statutare așa au decis ca Gelu Tofan foto 4 să fie viceprimar din partea PNL spune Răzvan Șerbănoiu. Gelu Tofan este noul preşedinte al PNL Piteşti. Gelu Tofan - unul dintre viceprimarii Piteștiului.

Vreau deasemenea să ranforsez organizațiile municipale de femei tineret. Întârzierea de cca 25-30 de minute cu care a început şedinţa ordinară de alaltăieri a Consiliului Local Piteşti a avut efecte nebănuite. Gelu Tofan - economie de 133438964374 Euro de la bugetul Primăriei Pitești. Rușine Gentea că nu te plimbi prin rouă.

Gafa provine din faptul că celebra galerie din Pitești se află în subordinea Consiliului Județean Argeș viceprimarul neavând cum să aibă cheile de la visteria culturală. Gelu Tofan viceprimar și candidat pentru funcția de președinte al PNL Pitești și-a propus ca în 2024 să câștige algerile pentru Primăria Pitești dar să obțină și majoritatea în Consiliul Local. Fu-l în gură mâine să-l chemi la mine. PNL Pitești was live.

Cât despre deja controversatul proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată care va duce la o creștere semnificativă a tarifului în patru ani investiție care a reușit să încingă spiritele în CL Pitești Răzvan Șerbănoiu explică. Gelu Tofan PNL a obţinut 13 voturi Mihai Mihăilescu USR -12 voturi Dumitru Tudosoiu PSD - 11 voturi iar Ana Stan PNL - 10 voturi. Gelu Tofan este noul președinte al PNL Pitești. Viceprimarul Piteştiului Gelu Tofan limbaj de interlop în Consiliul Local.

Astfel viceprimarul Piteștiului a devenit lider al PNL Pitești funcție deținută interimar de Marius Postelnicescu acesta din urmă nedorind. Gelu Tofan a declarat. Gelu tofan pitesti. 01 Jul 2021 0832 Pentru viceprimarul liberal al Piteștiului Gelu Tofan problema nu este dacă va câștiga alegerile din 4 iulie pentru conducerea organizației PNL Pitești pentru că le va câștiga categoric ci cât de repede și de amănunțit va reuși apoi să-și pună în aplicare planurile și.

Articol publicat de ARGESFOCUSRO - joi 1 iulie 2021. Joi 15 iulie 2021 ședința Consiliului Local Pitești a început cu o întârziere de o jumătate de oră din cauza unor probleme tehnice. Vreau să implic organizația PNL Pitești în problemele reale ale municipiului. Gelu Tofan viceprimar și candidat pentru funcția de președinte al PNL Pitești și-a propus ca în 2024 să câștige algerile pentru Primăria Pitești dar să obțină și majoritatea în Consiliul Local.

PSD n-a reuşit să-şi impună candidatul adevarulro.

Gelu tofan pitesti
Viceprimarul Liberal Gelu Tofan Garanția Succesului In Echipă Pentru Pnl Pitești

Gelu tofan pitesti
Gelu Tofan Primul Vot Pentru Viceprimarul Pnl Al Pitestiului Interes Public

Gelu tofan pitesti
Gelu Tofan Home Facebook

Gelu tofan pitesti
Gelu Tofan și A Anunțat Candidatura Pentru Funcția De Vicepreședinte Al Pnl Argeș

Gelu tofan pitesti
Gelu Tofan Candidat La Consiliul Local Pitesti E Timpul Să Facem Lucrurile Cum Trebuie Cu Profesioniști Nu Cu Oamenii Care Cred Că Le știu Pe Toate Stiri Din Arges Stiri Pitesti

Gelu tofan pitesti
Gelu Tofan Pnl Si Mihai Mihăilescu Usr Noii Viceprimari Ai Pitestiului

Gelu tofan pitesti
Gelu Tofan Un Birjar Liberal Cu Comportament Penal Si Iq Subunitar Ziarul De Arges

Gelu tofan pitesti
Gelu Tofan Viceprimar Pitesti A Fost O Surpriză Pentru Toţi Consilierii Locali Pnl Si Usr Ce A Făcut Doamna Ana Stan Stiri Din Arges Stiri Pitesti Mioveni Stefanesti

Post a Comment for "Gelu Tofan Pitesti"