Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gelu Tofan Pnl

Proiectul meu politic este câştigarea primăriei. Neştiind că microfoanele sunt totuşi deschise viceprimarul PNL al Piteştiului Gelu Tofan a folosit cu referire.

Gelu tofan pnl
și Lui Gelu Tofan I Se Cere Demisia Ziarul Argesul Ediţia Online

Gelu Toafn a câștigat alegerile cu 273 de voturi față de 210 voturi obținute de Mihai Cotești.

Gelu tofan pnl

. Tofan l-a învins pe Mihai Coteţ în cursa internă pentru şefia organizaţiei municipale. Florin Silviu Negru o lună ago 4. Gelu Tofan - unul dintre viceprimarii Piteștiului. Cu toate acestea pierzătorii strigă că alegerile au fost fraudate.

Gelu Tofan a obţinut 13 voturi iar Mihai Mihăilescu-12 voturi. Gelu Tofan şi Mihai Mihăilescu noii viceprimari ai Piteştiului. 555 likes 3 talking about this. În plus iubește Argeșul iar asta pentru mine contează cel mai mult susține Gelu Tofan.

Gelu TOFAN Viceprimar Municipiul Piteşti din partea PNL ÎN FAŢA TA la emisiunea Omul Potrivit la Locul Potrivit realizată de Traian PAPARETE. Viceprimarul Gelu Tofan candidează la șefia PNL Pitești pentru a continua performanța începută în 2020 25 Jun 2021 0914 Într-un mesaj scurt dar concis publicat pe pagina sa de socializare viceprimarul liberal al Piteștiului Gelu Tofan explică de ce s-a decis să preia și frâiele organizației municipale a PNL. Gelu Tofan PNL si Mihai Mihailescu USR. Se va realiza un nou drum de o importanţă uriaşă pentru uzina Dacia şi furnizorii săi.

Articol publicat de ARGESFOCUSRO - joi 1 iulie 2021. Gelu Tofan viceprimarul orasului Pitesti a fost ales duminica in functia de presedinte al organizatiei locale a PNL. Gelu Tofan viceprimarul oraşului Piteşti a fost ales duminică în funcţia de preşedinte al organizaţiei locale a PNL. Întârzierea de cca 25-30 de minute cu care a început şedinţa ordinară de alaltăieri a Consiliului Local Piteşti a avut efecte nebănuite.

Gelu Tofan viceprimarul oraşului Piteşti a fost ales duminică în funcţia de preşedinte al organizaţiei locale a PNL. Cunoaște fiecare membru al partidului a fost prezent în fiecare organizație din țară și s-a implicat în consolidarea liberalismului. Vreau să implic organizația PNL Pitești în problemele reale ale municipiului. Tofan a obținut 273 de voturi în timp ce Mihai Coteț - 210 voturi.

Vreau deasemenea să ranforsez organizațiile municipale de femei tineret. Facem demersuri pentru excluderea Anei Stan din CL Piteşti 19-02-2021 Care dintre viceprimari va fi înlocuitorul de drept al primarului Gentea. Lui Gelu Tofan i-a reușit a intrat în grațiile PSD cu tot cu Orban. PNL Pitești are nevoie de unitate și solidaritate.

VREAU SĂ IMPLIC PNL PITEȘTI ÎN PROBLEMELE REALE ALE MUNICIPIULUI. Nu că nu ar fi fost dintotdeauna dar măcar de acum e oficial. În afara protagoniștilor direcți ai războiului intern din PNL Argeș război în care recent notarul Ana Stan foto 1 și avocatul Radu Perianu foto 2 au cerut demisia liderului Adrian Miuțescu pe fondul rezultatelor slabe ale filialei județene la alegeri sunt destul de puține voci care au curajul să se poziționeze concret de o parte sau. Diferența dintre cei doi candidați a fost una relativ mică.

Viceprimarul Gelu Tofan a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al organizației municipale a PNL Pitești. Gelu Tofan a câştigat şefia PNL Piteşti. Aceştia au fost aleşi în urma votului din şedinţa extraordinară a Consiliului Local de miercuri 10 februarie. Adrian Tofan a anunțat că tatăl său a fost diagnosticat cu cancer de pancreas în stadiul 4 cu metastaze la ficat plămâni și splină în.

Omul de afaceri Gelu Tofan a murit vineri la doar 61 de ani în urma unui cancer de pancreas. Organizația PNL Pitești și-a ales azi conducerea în prezența europarlamentarului Vlad Nistor a vicepreședintelui PNL Virgil Guran și a secretarului general Robert Sighiartău. Dacă PNL Argeș prin primii doi oameni care conduc organizația va continua să facă astfel de gafe care se vor contabiliza în puncte de imagine în favoarea PSD-ului îmi. 467 in baza a 3 voturi.

Va multumim pentru vot. Împreună vom crea o organizație liberală puternică și respectată. Susținut de președintele PNL Argeș deputatul Adrian Miuțescu viceprimarul Piteștiului Gelu Tofan a câștigat președinția organizației municipale după ce a obținut 275 de voturi din partea. Un comunicat postat azi pe pagina de socializare a municipalității a făcut publică nețărmurita dragoste administrativă care îi leagă de ceva vreme pe primarul PSD al.

Astfel viceprimarul Piteștiului a devenit lider al PNL Pitești funcție deținută interimar de Marius Postelnicescu acesta din urmă nedorind să candideze din motive de sănătate. Iar inegalabilul domn Tofan Gelu Tofan asta pare să facă. GELU TOFAN PROPUNEREA DE VICEPRIMAR. Anunțul a fost făcut chiar de fiul său Adrian Tofan.

Cu largul concurs al lui Adrian Miuțescu liderul PNL Argeș care nu-i zice nici dă-te mai încolo. Gelu Tofan PNL şi Mihai Mihăilescu USR sunt noii viceprimari ai Piteştiului. Gelu Tofan viceprimar și candidat pentru funcția de președinte al PNL Pitești și-a propus ca în 2024 să câștige algerile pentru Primăria Pitești dar să obțină și majoritatea în Consiliul Local. Gelu Tofan este noul preşedinte al PNL Piteşti.

Gelu Tofan candidat pentru președinția PNL Pitești. Gelu Tofan ne-a confirmat oficial decizia de excludere a Anei Stan din PNL detalii AICIGelu Tofan viceprimar al municipiului Piteşti şi vicepreşedinte al PNL Argeş ne-a precizat că la şedinţa de ieri seară au fost 18 membri prezenţi care au votat în. Gelu Tofan i-a mulţumit fostului preşedinte al PNL Piteşti Marius Postelnicescu anunţând totodată că principalul său obiectiv îl reprezintă câştigarea următoarelor alegeri locale. PNL nu ar fi ajuns astăzi unde este fără el.

Tofan l-a învins pe Mihai Coteţ în cursa internă pentru şefia organizaţiei municipale. VREAU SĂ IMPLIC PNL PITEȘTI ÎN PROBLEMELE REALE ALE MUNICIPIULUI. Doar în echipă se poate. Departamentul de comunicare al.

Luni 19 Octombrie 2020 1302 Dacă nu se vor produce schimbări radicale pe ultima sută de metri cei doi viceprimari ai Piteștiului vor fi dați de PNL și USR-PLUS partide care împreună au majoritate în Consiliul Local Pitești. Gelu Tofan viceprimar și candidat pentru funcția de președinte al PNL Pitești și-a propus ca în 2024 să câștige algerile pentru Primăria Pitești dar să obțină și majoritatea în Consiliul Local. Viceprimarul Piteştiului Gelu Tofan limbaj de interlop în Consiliul Local. De opt ani muncesc pentru Partidul Naţional Liberal.

Noul președinte al PNL Pitești este Gelu Tofan care a învins la o diferență de 63 de voturi. Gelu Tofan este noul preşedinte al PNL Piteşri. Gelu Tofan este noul preşedinte al PNL Piteşti.

Gelu tofan pnl
Gelu Tofan Pnl Si Mihai Mihăilescu Usr Noii Viceprimari Ai Pitestiului

Gelu tofan pnl
Gelu Tofan și A Anunțat Candidatura Pentru Funcția De Vicepreședinte Al Pnl Argeș

Gelu tofan pnl
Gelu Tofan Viceprimar Pitesti A Fost O Surpriză Pentru Toţi Consilierii Locali Pnl Si Usr Ce A Făcut Doamna Ana Stan Stiri Din Arges Stiri Pitesti Mioveni Stefanesti

Gelu tofan pnl
Gelu Tofan Ziarexclusiv

Gelu tofan pnl
Gelu Tofan Candidat La Consiliul Local Pitesti E Timpul Să Facem Lucrurile Cum Trebuie Cu Profesioniști Nu Cu Oamenii Care Cred Că Le știu Pe Toate Stiri Din Arges Stiri Pitesti

Gelu tofan pnl
Gelu Tofan Home Facebook

Gelu tofan pnl
Gelu Tofan Home Facebook

Gelu tofan pnl
Gelu Tofan Un Birjar Liberal Cu Comportament Penal Si Iq Subunitar Ziarul De Arges

Post a Comment for "Gelu Tofan Pnl"