Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Malatya Bina çöktü

Yıkım esnasında yan bir binada ağır hasar meydana geldi. MALATYAda 2 katlı metruk bina aniden çökerken Afad ve itfaiye ekipleri enkaz altında kalan olup olmadığını kontrol için hassas dinleme yaptı.

Malatya bina çöktü
1byzn4olzmsb5m

Malatyada 68lik depremde ağır hasar gören bina yıkım esnasında böyle çöktü.

Malatya bina çöktü

. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı. Malatyada metruk bina çöktü. Olay yerinden fotoğraflar Malatyada bir binada meydana gelen göçüğün ardından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Elazığda depremde hasar gören yapıların yıkımı kent genelinde sürerken 8 katlı bir binanın ekiplerin kontrollü yıkım çalışmasında çökme anı kameraya yansıdı.

Yıkım esnasında yan bir binada ağır hasar meydana geldi. Elazığ Sivrice merkezli 68 büyüklüğündeki depremin ardından Malatyada. DETAYLAR -RÖPORTAJ MALATYA MALATYA - Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina yıkım esnasında yıkıldıOlay Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesinde meydana geldi. - Ağır hasarlı binanın çökme anı - Çökme sonrasında oluşan enkaz - Binanın çökme anını çeken Mehmet Eren Çek ile röportaj - Binanın çökme anında bir markette yaşanan panik anıGÜNCELLEME - Malatya da ağır hasarlı bina yıkım esnasında çöktü - Binanın çökme anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdıDETAYLAR EKLENDİMALATYA AA - Malatya da.

Yıkım esnasında yan bir binada ağır hasar meydana geldi. Cumhuriyet İlkokulunın yanındaki bina çökmesinin ardından sivil savunma ekipleri itfaiye ve sağlık ekiplerinin olay yerine intikal etti. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina kontrollü yıkılırken çöktü. Twitter Linkedin Flipboard Linki Kopyala Yazı Tipi.

Kayısı Haber Malatya - Kayısı Haber. Edinilen bilgilere göre Besni ilçesi Yeni Besni Mahallesinde Ahmet Tileklioğluna ait olduğu öğrenilen 4 katlı bir bina kolonlarından seslerin. 9 Kasım 2021 Salı 1712 Kaynak. Elazığ Sivrice merkezli 68 büyüklüğündeki depremin ardından Malatyada ağır hasarlı binaların güvenli şekilde yıkılma işlemine başlanıldı.

Depremde hasar gören bina yıkım sırasında çöktü GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDIElazığın Sivrice ilçesinde meydana gelen 68 büyüklüğündeki deprem sırasında Malatyada ağır hasar gören 6 katlı Erdem Apartmanı yıkımı gerçekleştiği sırada bir anda çöktü. Malatyada Cumartesi günü yapılan yıkım çalışmalarında 6 katlı apartmanın aniden çökmesi şoka yol açarken çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı. Malatyada depremden dolayı ağır hasar alan bina yıkım esnasında çöktü.

Malatyada iki katlı bina çöktü. Yıkılan bina çöktü. Edinilen bilgilere göre Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde bulunan ve Elazığ depreminde ağır hasar gören 6 katlı bir. Malatyada 5 katlı bir binanın yıkım çalışmaları esnasında çökmesi nedeniyle yıkım çalışmasını yapan kepçe operatörü göçük altında kalarak yaralandı.

Malatyanın merkez Yeşilyurt ilçesindeki Sıtmapınarı Caddesinde bina çöktü. Yıkımı yapılan 6 katlı bina çöktü yan bina hasar gördü Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından. MALATYAda 2 katlı metruk bina aniden çökerken AFAD ve itfaiye ekipleri enkaz altında kalan olup olmadığını kontrol için hassas dinleme yaptı. Malatyada metruk bina çöktü.

Malatyada bina çöktü - Son Dakika Haberleri. Yıkıntı altında kalan olmadığı anlaşılınca enkaz kaldırma çalışması başlatıldı. Malatyada bina çöktü. Eski ve depreme dayanıksız olduğu belirtilen 2 katlı binanın üst katında kıraathane işletildiğini aktarılırken alt katında iş yerlerinin.

Malatyada ağır hasarlı bir binanın yıkım esnasında çöktüğü bildirildi. Binanın çökme anından kareler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Kontrollü Yıkımda Hasarlı Bina Böyle Çöktü. Malatyada ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü.

Yıkım esnasında yan bir binada ağır hasar meydana geldi. Olay Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük. Yıkımı yapılan 6 katlı bina çöktü yan bina hasar gördü. 24 Ocakta Elazığda meydana gelen 4ü Malatyada 41 kişinin hayatını kaybettiği 68lik.

Depremde hasar gören bina yıkım sırasında çöktü. 5 binin üzerinde. Bakan Yardımcısı Çataklı yüreklere su serpen haberi verdi. Malatya 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar.

Malatyada bina çöktü Göçük altında kalanların olduğu ihtimaline karşı arama-kurtarma çalışmaları başlatıldı. Haberler Yaşam Haberleri SON DAKİKA Malatyada bina çöktü. Adıyamanın Besni ilçesinde kolonlarında çatlak oluşmasından sonra yağmura dayanamayan 4 katlı bina büyük bir gürültüyle çöktü. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Çökme anı ise amatör kameralara yansıdı. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı. 15 Ağustos 2020 1549. 9 Kasım 2021 Salı 1709 Son Güncelleme.

Malatya bina çöktü
0ok8m6uobzxbam

Malatya bina çöktü
Fovjak61rim8um

Malatya bina çöktü
Cts 3zb Vdimjm

Malatya bina çöktü
Cts 3zb Vdimjm

Malatya bina çöktü
0ok8m6uobzxbam

Malatya bina çöktü
Emlymyervpe Dm

Malatya bina çöktü
G79knqjyqrpjym

Malatya bina çöktü
Bwrowwlnxs Kxm

Post a Comment for "Malatya Bina çöktü"